Červen 2017

Po Út St Čt So Ne

Pietni akt Lidice 2017

10. 6. 2017

Pietní akt k 75. výročí vyhlazení Lidic se koná v sobotu 10. června od 10 hodin.

Jaká je a jaká by mohla být česká levicová politika (17:00)

14. 6. 2017

Klub společenských věd vás zve na přednášku mpř. ÚV KSČM PhDr. Josefa Skály, CSc. na téma „Jaká je a jaká by mohla být česká levicová politika“, která se koná ve středu 14. června od 17 hodin v sále č. 76, I. patro, Politických vězňů 9, Praha 1

Využití potenciálu těžby lithia a její problematika

15. 6. 2017

Pozvánka na seminář: Využití potenciálu těžby lithia a její problematika, který se bude konat v Poslanecké sněmovně, pořádaný pod záštitou místopředsedy PSP ČR JUDr. V. Filipa.  Více v příloze.

ve čtvrtek 15. června 2017 od 10.00 hodin v budově Poslanecké sněmovny, Sněmovní 4, Praha 1- Malá Strana,
místnost č. 108 - Státní akta

Společnost Ludvíka Svobody a Klub českého pohraničí Středočeského kraje

20. 6. 2017

Společnost Ludvíka Svobody a Klub českého pohraničí Středočeského kraje Vás srdečně zvou na přátelské setkání konané v roce 75. výročí zahájení výcviku našich vojsk v Buzuluku, 100. výročí bitvy u Zborova a Bachmače a 72. výročí osvobození Československa od fašismu, které se uskuteční v úterý 20. června 2017 od 14 hodin (v sále č. 76, I. patro, Politických vězňů 9, Praha 1).

Červen 2017