Docent Šuk, přední gynekolog: Islám páchá zločin, něco strašného. Kavárna? Ubožáci. Zeman vyhraje

27. 7. 2017

„Jako porodník nemůžu vůbec s islámským náboženství sympatizovat,“ říká v rozhovoru ParlamentníchListů.cz uznávaný gynekolog a porodník doc. Karel Šuk, který se nestydí vůbec přiznat k tomu, že je sympatizantem komunistů. Dokonce si prý váží i komunistických Haló novin, neboť „neuráží hlavu státu.“ „Já jsem přesvědčený o tom, že Zeman vyhraje v prvním kole,“ tvrdí také Šuk k příští přímé volbě hlavy státu. Kdo se proti Zemanovi v této volbě postaví, ten podle něj neuspěje. „Já Miloše Zemana podporuji,“ podotýká k tomu rázně lékař.

Pane docente, prý jste sympatizantem levicové části sociální demokracie a KSČM...

Ano, moje srdce bije jednoznačně nalevo. A to i když jsem byl v roce 1970 z KSČ vyhozen, a v roce 1973 jsem dokonce musel opustit Karlovu univerzitu, protože jako učitel jsem nebyl údajně důvěryhodný... Ovšem přesto přese všechno se dnes komunistům třikrát denně omlouvám.

Našla jsem na českých webech k výročí založení komunistických Haló novin dokonce i vaše blahopřání. Prý si vážíte toho, že Haló noviny jsou objektivní a že straní těm milionům „dolních“.

Ano, tam jsem se zmínil o tom, že si vážím toho, že neuráží hlavu státu. Klaus, i když nebyl mým šálkem čaje, a znemožnil se amnestií, tak přesto i on měl v mnohém pravdu. Třeba s Lisabonskou smlouvou a podobně.

A váš vztah k Miloši Zemanovi?

Já Miloše Zemana podporuji. Teď je na zahraniční cestě v Arménii. Všechno sleduji, jsem up-to-date. Jednoznačně se mi líbí, co on říká. Souhlasím s ním třeba i v tom, co říká o inkluzi ve školství.

 

I co se týče imigrantů?

Ano. I v tom má zase pravdu. A opět za vše mohou Američani. Rozbili Irák, Libyi, mají své zájmy v Súdánu. Jemen je také rozbitý Amerikou, protože podporují Saúdy... Víte, že dalajláma byl v minulých dnech v Moskvě a tam během besedy prohlásil, že prezident Putin musí pokračovat ve svém neoblomném boji proti saúdskému státnímu terorismu, protože USA, respektive Obamova administrativa a Saúdská Arábie jsou zodpovědné za krveprolití na Středním východě?

Vidím, že dění ve světě sledujete. Ale abych se vrátila k Zemanovi, který je často zatracován pražskou kavárnou...

To jsou všechno ubožáci! Já bych třeba panu režiséru Menzelovi, který režíroval Vesničku mou střediskovou, dal prostou otázku. Zda si myslí, že lidi na vesnici byli šťastnější tehdy, anebo dneska.

Myslíte si, že by vám na to odpověděl?

No, on je nafrněný dost a dost. Má sice Oscara, ale tituly od blbosti neosvobozují.

Pan režisér Menzel před časem v rozhovoru pro ParlamentníListy,cz zmínil, že Miloši Zemanovi chybí morálka i rozum a také ohleduplnost vůči ostatním. „Ve své podstatě je ale hulvát. Sice inteligentní, ale hulvát,“ řekl Menzel.

Ano, to jsem četl. Když řekl, že slovenský prezident Andrej Kiska je lepším prezidentem nežli Zeman, a že závidí Slovákům prezidenta, který je přitom nemilován, tak to si o něm nemohu dělat dobrý dojem.

Co říkáte na to, že hodně osobností českého veřejného života se do Miloše Zemana obouvá ve smyslu, že je vulgární?

Jéžiši! Nemůže být nikdo vulgárnější než Schwarzenberg! A že Zeman o Pussy Riot řekl, že to jsou kurvy, tak to řekl po právu, ne? Pokud jsou pro někoho Pussy Riot, či Ztohoven anebo People of Universe, či Nightwork, hrdinové, tak to je tedy na pováženou... Vždyť třeba texty Nightwork jsou urážející a příšerný! Třeba si vemte: „Jsem gay, jsem gay, jsem teplej“, anebo „Otvírám si vrátka penisem“. Prosím vás, co to je? Jistě jste zaznamenali, jak křtili desku spermatem a čúránkama z dámského přirození... Toto mne samozřejmě nemůže uspokojovat. Stejně jako mne neuspokojují průvody lidí, co mají vrozenou vývojovou vadu, tedy, že jsou homosexuálové. Lesbičky tak trochu omlouvám.

Co si jako lékař myslíte celkově o chování homosexuálů?

Říká se, že je to čtyřprocentní menšina. Ale ať mi někdo vysvětlí, že muž má tři děti a pak najednou zjistí, že je teplý. Není to divný?

A co adopce dětí homosexuály?

K tomu řeknu jen jednu věc – velké množství homosexuálů je v Anglii, kde odloží šestileté dítě z lepších rodin do internátu a celé to období pak žije mezi chlapci a není tak koedukován. Proto se třeba mohlo stát, že člen královské rodiny Eduard VIII., kterému se říkalo, že to byl prince de chaud(princ teplý) z Paříže, se vzdá koruny kvůli lásce. Prostě přišla mu do cesty jediná ženská, která mu chutnala a padla kvůli tomu nakonec i koruna. Prostě se vzdal trůnu. (Pouhý měsíc po svém nástupu vyvolal Eduard ústavní krizi, když požádal o ruku rozvedenou Američanku Wallis Simpsonovou. I když z právního hlediska se s ní mohl Eduard oženit a zůstat králem, britský premiér tomuto sňatku odporoval tvrzením, že by ji občané nepřijali za svou královnu. Eduard si uvědomoval, že by ministři v případě jeho sňatku rezignovali, což by mohlo přivést zemi k všeobecným volbám a jeho status jako politicky neutrálního panovníka by byl vážně poškozen. Dal tedy přednost své abdikaci – pozn. red.). Tím pádem měla Anglie štěstí, že se stala královnou Alžběta, kterou obdivuji, protože se v době krize tvrdě zastávala horníků, kteří nenáviděli Margaret Thatcherovou.

Ráda bych se ještě na chvíli vrátila k prezidentu Zemanovi a k příštím prezidentským volbám...

Já jsem přesvědčený o tom, že Zeman vyhraje v prvním kole. Protože národ ho miluje, národ ho podporuje a nějaká pražská kavárna oddaná Karlu Schwarzenbergovi není tak početná, aby to stačila ovlivnit.

Ale již se hovoří o údajně „silných adeptech“. Má jím třeba být textař Michal Horáček...

Podívejte se – lidi, kteří se domohli velkého majetku, tak zkrátka mají představu, že mohou všechno. Pan Horáček nemá nejmenší šanci. Je to sice vynikající textař – a díky úspěšnému podnikání s Fortunou snad i navíc bohatý muž – ale myslím si, že by spíš měl pro nás v televizi vymyslet nějaký zábavný a přitom hodnotný program. Proti panu prezidentovi Zemanovi může jít kandidovat jen úplný hlupák, nikdo jiný. Věřím ale, že Miloši Zemanovi zdraví dovolí druhou kandidaturu a jsem přesvědčený o tom, že bude zvolen valnou většinou rozumného českého národa, a to hned v prvním kole.

Jenže prý nám Zeman jako prezident dělá ostudu v zahraničí...

Čím a u koho? U těch euroidiotů, kteří otevřeli hranice pro muslimy? Moji favoriti jsou kromě Zemana také Fico a maďarský premiér Orbán. Pan prezident Zeman je podle mého soudu v zahraničí uznávaný a navíc je i statečnej! Nebál se jet do Pekingu, nebál se jet do Moskvy. A neoslavit sedmdesáté výročí války je ubohost.

Jak posuzujete vyjádření advokátky Kláry Samkové, která na nedávném semináři „Máme se bát islámu?“ řekla, že islám je stejný jako nacismus, fašismus a komunismus a že je státní zločinnou a zločineckou ideologií?

Klára Samková má naprostou pravdu! Pokud je pro muslimy nevěřící pokládán za nepřítele a má jim sloužit i jako otrok, tak co to je za náboženství? Když kněz Tomáš Halík tvrdí, že to je jiná cesta k Bohu, tak já nevím jakého Boha si představuje? Jestli Boha vražd, nebo Boha laskavého...

Ale tvrdí se přece, že islám má několik podob a je prý mírumilovným náboženstvím.

Já o žádném takovém nevím! Vidím jenom podřezávání krků a podobně. Osobně mám z praxe jednu vzpomínku. Přišla za mnou kdysi jedna žena, že by ráda umělé oplodnění, protože má sterilního manžela. A když jsem jí dělal anamnézu, tak jsem zjistil, že již má pětiletého synka. Když jsem jí to řekl, tak ona mi na to odvětila, že synka už nemá, protože si vzala Araba a když bylo synovi dva a půl roku, tak ho sebral s tím, že ho jede ukázat rodičům do Tuniska nebo do Alžírska, už si nevzpomínám. Na dálku se s ní pak rozvedl a řekl jí, že si nepřeje, aby tam za ním jela, aby třeba i ji samotnou pak nemusel půjčovat všem bratrům a bratrancům a podobně. Její synek už prý dnes česky ani neumí. To jsou muslimové! Ženská pro ně není člověk. Má nejmenší práva a když se ji narodí syn, tak to je pro ni dobré, toho odsud odvezou. Ale když se ji narodí holka, tak ji tady nechají.

A co jako gynekolog říkáte na ženskou obřízku?

To je něco strašného! Je to zločin. Jsou to prostě muslimské představy o tom, kdo je žena. Já jako porodník nemůžu vůbec s tímto náboženství sympatizovat. Ale jako porodník jsem takto obřezanou ženu u nás za těch padesát let, co jsem byl činný, nikdy neviděl. A byl jsem za to šťastný.

Trpí obřízkou ženy zdravotně?

Samozřejmě, o tom nemůže být pochyb.

Prý ženám dokonce při nejtěžší infibulaci zašívají opakovaně za sebou poševní vchod. Je to pravda?

To asi ne, protože je používají k sexuálnímu životu.

Co si myslíte o Evropské unii?

Pokud by EU byla vytvořena tak, že by hájila zájmy Evropanů, tak to by bylo velikým pokrokem. Ale to, že dnes tomu šéfuje Angela Merkelová, která vlastně dává za pravdu Thatcherové, tak to je špatné. Když totiž kdysi Gorbačov zadarmo za ústní přísliby pustil NDR, tak Thatcherová na to pravila, že vzniká nová čtvrtá říše a přijde další nebezpečí německé rozpínavosti a válek. Dnes slyšíte z ministerstva obrany k tomu názory, že to největší nebezpečí je naopak Rusko. Ovšem k tomu zase pan redaktor Petránek prohlásil, že se Rusko jen zoufale brání.

Řeší podle vás Evropská unie imigrační krizi dobře?

Dobře to samozřejmě neřeší. Hranice se mají hlídat! Přece nemůžu jet do Brazílie, aniž bych neměl vízum! Bez víza a bez ochrany státních hranic nemůže svět v této podobě existovat. Je to naprosto vyloučené.

Pane docente, myslíte si, že muslimové mohou Evropu nějak ohrozit?

Nepochybně ano. Doporučuji všem přečíst knihu neurofyziologa Františka Koukolíka, který napsal knížku Češi – Proč jsme kdo jsme a jak dál? A tam předpovídá, že uhájení národní existence není nic samozřejmého. Já jsem mu k tomu dodal, aby si lidi uvědomili, že se v roce 1946 v Čechách konaly poutě lužických Srbů za připojení k Československé republice, k čemuž nakonec nedošlo – tehdy jich bylo něco mezi půl milionem a milionem a dnes lužičtí Srbové již neexistují.

Doc. MUDr. Karel Šuk, CSc. patří mezi přední české gynekology a porodníky. Je emeritním primářem gynekologicko-porodnické kliniky Fakultní Thomayerovy nemocnice, dosáhl mnoha vědeckých úspěchů a uveřejnil 93 odborných prací. V roce 1990 mu byl udělen titul docenta v oboru gynekologie a porodnictví a za svou lékařskou kariéru odrodil okolo osmi tisíc dětí. Jeho krédem je: „Můžeš zapomenout na vše, co jsi pro koho udělal, ale nikdy nezapomeň na ty, co udělali něco pro tebe.“ Komunistům vděčí prý za to, že za svých lékařských studií dostával měsíční prospěchové stipendium 420 korun, přičemž třeba za kolej vydával 50 korun měsíčně a za jídlo denně (obědy a večeře v menze) jen pět korun. Zbyly mu tak prý peníze na skripta a hodnotné knihy.

 

Zdroj: 
parlamentnilisty.cz