Podporujeme naše kandidáty

2. 10. 2016

Vážení kamarádi, přátelé, občané, voliči,

nestává se mi každý den, že bych prosil a žádal o pomoc. Většinou se snažím sám pomoci druhým.

Za týden půjdeme k volbám do krajů, které mnozí občané podceňují a vnímají je jako nedůležitý mezičlánek mezi volbami do Parlamentu a volbami komunálními. Přitom opak je pravdou. Složení krajského zastupitelstva rozhoduje o rozvoji a zvyšování kvality života všech občanů kraje. Ať  už se jedná o kvalitu a dostupnost zdravotní péče, o úroveň vzdělávání, dopravní infrastrukturu, výstavbu a údržbu silnic a železnic, dotované jízdné, bezpečnost, podporu podnikání, zkvalitnění a zvýšení dostupnosti sociální péče a pod.
skadacka.png
A protože naším zájmem je mít v kraji  co nejkvalitnější zastoupení vzdělaných odborníků, v přílohách Vám představujeme naše kandidáty okresu Praha- východ, kteří tyto požadavky splňují a jsou nejenom odborníky ve svých odvětvích, ale zároveň jsou odhodláni a připraveni hájit Vaše oprávněné zájmy a potřeby.

Žádám Vás tedy  - Pojďme společně k volbám, nenechávejme za sebe rozhodovat druhé!

Jak všichni víme, pořadí na kandidátce není vždy rozhodující!

Dávejme své preferenční hlasy!.

​​ Využijme všichni svého volebního práva a kroužkujme naše kandidáty za KSČM:

1. Zdeňka Štefka

20. Pavla Posoldu

46. Lenku Grygarovou.

65. Vladislav Zima.

Prosím Vás, využijme  zbývající dny do voleb k propagaci a předání informací o našich okresních kandidátech mezi svými nejbližšími, kamarády, spolupracovníky, známými, zkrátka, jak já říkám - slušnými lidmi, o nichž alespoň zčásti předpokládáte, že by nám mohli dát svůj preferenční hlas.

Přeposílejte tento e-mail dále, předejte jej co nejvíce přátelům a známým, kteří by nám dali nejen svůj hlas, ale poslali tento mail zase svým přátelům a známým, abychom po volbách měli v krajském zastupitelstvu své silné zastoupení odborníků ve všech oblastech

Nezapoměňte kroužkovat naše kandidáty KSČM okresu Praha - východ.

Garantujeme, že s Vaší pomocí zvolení zastupitelé se Vám odmění poctivou prací a   prosazováním zájmů všech slušných lidí.

Velmi Vám děkuji za Vaši spolupráci a jsem přesvědčen, že 8. října, i díky Vám, budeme mít všichni, jako voliči KSČM, důvod k oslavě.

Vladimír  Duník, člen VV OV

V příloze skládačka jako PDF.