Putin byl časopisem Forbes vybrán jako nejmocnější osoba na světě

21. 6. 2021

Putin byl časopisem Forbes vybrán jako nejmocnější osoba na světě
  2021.06.09

Toto je jednou, kdyby naši volení vůdci měli věnovat pozornost radám Vladimíra Putina. Navrhoval bych nejen naše vůdce, ale každý americký občan by měl této radě věnovat pozornost.

Jak děsivé to je? Je to smutný den, kdy komunistický vůdce dává větší smysl než tolik našich volených úředníků v americké komoře zástupců a v Senátu USA, ale tady to je!

Projev Vladimíra Putina - NEJKRATŠÍ ŘEČ, kterou kdy udělal. Putin jako ruský prezident promluvil k Dumě (ruskému parlamentu) a přednesl projev o napětí v Rusku s menšinami:

„V Rusku žijte jako Rusové. Jakákoli menšina, odkudkoli, pokud chce v Rusku žít, pracovat a jíst, by měla mluvit rusky a měla by respektovat všechny
Ruské zákony. Pokud dávají přednost právu šaría a chtějí žít život muslimů, pak jim jasně doporučujeme, aby šli žít na místech, kde je to státní zákon.
Rusko nepotřebuje muslimské menšiny. Menšiny potřebují Rusko a my jim nebudeme udělovat zvláštní výsady ani se nebudeme snažit změnit naše zákony tak, aby vyhovovaly jejich přáním, bez ohledu na to, jak hlasitě křičí „diskriminaci“!

Nebudeme tolerovat neúctu k naší ruské kultuře. Měli bychom se lépe poučit ze sebevražd takzvaných demokracií - Ameriky, Anglie, Francie, Německo a Holandsko - pokud máme přežít jako národ Muslimové tyto země ovládají, ALE NEBUDOU ovládat Rusko! Naše ruské zvyky a tradice nejsou slučitelné s nedostatkem kultury nebo primitivními způsoby práva šaría a muslimů. Když tento čestný legislativní orgán uvažuje o vytvoření nových zákonů, měl by mít PRVNÍ na mysli ruský národní zájem, s pozorováním, že muslimské menšiny NEJSOU ruské. “

Politici v Dumě udělali Putinovi pětiminutové standing ovation.