Nehorázný skandál české diplomacie v OSN!

20. 12. 2021

V sobotu dopoledne 18.12.2021 byl uveden do funkce nový ministr zahraničních věcí ČR Jan Lipavský /zvolen za Piráty/ a hned mu přistál na stole k řešení choulostivý problém, který se neměl dostat do českých medií a před oči české veřejnosti! 

Jde o skandální hlasování českého zástupce ve Valném shromáždění OSN!

Několik dní před nástupem nového ministra zahraničí ČR do funkce, konkrétně ve čtvrtek 16.12.2021 se hlasovalo na Valném shromáždění OSN v New Yorku o schválení Rezoluce VS OSN, která odsuzuje glorifikaci nacismu, neonacismu, rasismu, xenofobie a rasovou diskriminaci!

Demokraté všech stran držte se! 

Představitel České republiky v OSN v New Yorku se zdržel!? Nehlasoval pro tuto rezoluci! Stejně jako představitelé členských zemí NATO a několika další spřízněných či vazalských zemí, jako Austrálie, Japonsko, Moldova, Monako, Samoa, aj. 

Pouze USA a Ukrajina hlasovaly proti navržené rezoluci!

Všichni asi tuší, že právě Ukrajina podporovaná západem je nyní centrem nacistické propagace. Propagace Stepana Bandery válečného zločince odsouzeného Norimberským tribunálem k trestu smrti, že zde pořádají marše nacistické bataliony AZOV, Pravý sektor aj. Obdobné je tomu v zemích Pribaltiky, např. v Estonsku a Lotyšsku kde 76 let po II. Světové válce pochodují ulicemi hlavních města příslušníci bývalých esesáckých divizí – SS – Wafen, které bojovaly proti tehdejšímu SSSR a jeho Rudé armádě!

Fašismus je jeden ze směrů podporovaných západem v těchto zemích, především na Ukrajině, vůči současné Ruské federaci!

Oficiální proklamovaná česká politika je však jiná! Každý občan náhodně zastavený na ulici by Vám odpověděl, že Česká republika jednoznačně odsuzuje fašismus a nacismus, jejich glorifikaci! Ovšem česká lokajská proamerická diplomacie - ne! 

A tak, když si poskládáme věci k sobě dohromady, vidíme obludnost české, a současně i sociálně - demokratické zahraniční politiky naší země. Ministr zahraničí Kulhánek /z ČSSD/, který skončil ve funkci ministra až po tomto hanebném hlasování v OSN, štědře financoval z peněz ministerstva běloruskou opozici na našem území, která se netají tím, že chce svrhnout běloruský režim. To nelze nazvat jinak než zasahování do vnitřních záležitostí cizího státu a napomáhání barevné revoluci v Bělorusku!

Ministr Kulhánek aktivně vystupoval po celou dobu proti Ruské federaci. A ministr Kulhánek není proti propagaci a glorifikaci fašismu a nacismu!

Kulhánek se ukázal jako politická loutka řízená zahraničními silami, prosazující cizí zájmy! A ne skutečné národní zájmy České republiky! 

Nový ministr by měl tyto jeho aktivity správně ocenit a vyrazit s Kulhánkem v diplomacii dveře! Je to člověk nebezpečný této zemi, jehož lokajství a ohebnost nemá obdoby! Je to člověk, který neustále přiléval v zahraničí olej do válečného ohně na východ od naší země!

Uvidíme, jak se s tím nový ministr zahraničí popasuje!

Fotogalerie

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
web, Mediální úsek Plzeňského KV KSČM