Polsko dle jejich vojenského zběha vraždí běžence na státní hranici s Běloruskem, kteří se dostali na území Polska!

21. 12. 2021

V prosinci 2021 přeběhl polský vojín (vojenský zběh) Emil Čečko (Czeczko) z polské armády na území Běloruska, kde požádal o politický azyl!

Jako důvod pro běloruskou státní televizi BELTA.by uvedl, že už dále nemohl vykonávat vojenskou službu na státní hranici Polska s Běloruskem, protože Polská armáda zde vykonávala masové vraždy uprchlíků, kteří se z Běloruska dostali na území Polska a kteří chtěli pokračovat dále do Německa!

Čečko uvedl, že tato činnost polské armády je v zásadním rozporu s ústavou Polska, politickými závazky v rámci Evropské unie, v rozporu s proklamacemi o lidských právech a humanismu v Polsku a především s jeho osobním svědomím. Že už se na tom nemohl dále podílet!

Čečko uvedl, že bylo běžné, že proti běžencům na státní hranici se v mrazech používali z polské strany vodní děla i když mezi demonstranty byly ženy i malé děti. Že bylo běžné, že na tyto skupiny demonstrantů na hranici bylo použito velké množství slzotvorných granátů.

Ale to, co se dělo s uprchlíky poté, když se dostali na polskou stranu, bylo prý strašlivé! 

Polští pohraničníci běžence zajali a poté je bez slitování postříleli v lesích kolem státní hranice, kam nikdo nesmí, ani media sem nebyla připuštěšna. Těla běženců naházeli pohraničníci do jam v lese. Sám Čečko takto několik běženců zastřelil. 

Dokonce se prý stalo dvakrát v jeho přítomnosti na státní hranici, že když se tam objevil někdo z polských dobrovolníků, kdo chtěl pomoci uprchlíkům, tak jej pohraničníci v jednom případě střelili rovnou do hlavy a ve druhém případě jej přiřadili k zajaté skupině běženců a pak je všechny postříleli v předem vykopané jámě v lese! Pohraničníci prý stříleli běžence ze samopalů přímo do hlavy. Státní hranice na polské straně je prý plná mohyl a v lesích se válí lidské trupy, které tam vlci vyhrabali!

Probíhalo to prý tak, dle Čečka. Nejprve si mladé vojáky vzala do parády polská kontrarozvědka, která jim týden vymývala mozek o boji proti uprchlíkům. Později zapojili dva vojáky do společné jednotky pohraniční hlídky, aby se zúčastnili pochůzek po hraniční čáře. Při příjezdu na místo jim prý bylo řečeno, že na státní hranici prý všichni pijí alkohol. Pouze velitel jednotky, že nepije. A tak dva mladé vojáky opili a ti pak chodili pod vlivem alkoholu po státní hranici s ostatními. Při další službě na hranici se to opakovalo a při další službě už zachytili migranty. Ten den byli tito migranti před opitými mladými vojáky zastřeleni v lesní jámě samopalem přímo do hlavy. Stalo se tak poprvé koncem května 2021. Od té doby to bylo již pravidlo!

Čečko říká, nikdy nezapomenu výraz v tvářich těch prvních, které jsme zavraždili! Je to pro mě trauma na celý život!

V Polské vládě, ve velení polské armády i ve velení polské pohraniční služby vypukla po zběhnutí Emila Čečko do Běloruska panika! Okamžitě se rozjela mediální kampaň proti jeho osobě, byl prohlášen za psychicky nemocného s tím, že doma dlouhodobě mlátil svojí matku, a dělal jiné věci.

Sledujeme, co na to spojenci v NATO? A co na to říkají v Evropské unii? A také co na to říkají naši demokraté na Ministerstvu zahraničních věcí? Také Člověk v tísni a jiné podobné organizace!

Nikdo nic! Absolutní ticho! 

Tak takhle vypadá pravá polská tvář! 

Níže je videodkaz na videorozhovor běloruské státní televize BELTA s polským dezertérem Emilem Čečko! (rozhovor je na ruském jazyce).

https://www.tvr.by/videogallery/intervyu/aktualnoe-intervyu/intervyu-pol...

 

 

Fotogalerie

vojenský dezertér polské armády Emil Čečko
Osobní doklad Elima Čečko
Polští pohraničníci
Slzný plyn
Vodní děla v akci
Migranti
Pohled na státní hranici
Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
www.Belta.by