MDŽ 2017 v Brandýse nad Labem

22. 3. 2017

Při příležitosti MDŽ jsme se sešli tradičně v „Hospůdce U Mikeše“. Tentokrát jsme pojali svátek žen trochu jinak. Chystali jsme se přijmout do naší ZO nového člena.  Poměrně vysoká účast 20-ti přítomných, nás mile překvapila. Spolu s oslavou svátku žen jsme splnili i další významný bod a to přijetí nového soudruha. Věříme, že se mu v našem kolektivu bude líbit. Ke svému svátku ženy obdržely rudé karafiáty, které rozdali předseda ZO s. Kormančík  a místopředseda ZO s. Matal. Bylo podáno i malé občerstvení, při kterém se rozproudila živá diskuse k současným problémům občanů. Vzpomnělo se i na ty, kteří mezi námi již nejsou. Bylo rozhodnuto, že se sejdeme u příležitosti osvobození naší vlasti, připomenout si hrdiny, kteří položili své životy za naše osvobození, a za účasti některého z kandidátů na poslance podiskutujeme s ním o nadcházejících volbách, programu a cílech naší strany.

Petr Šlajs